Ne demek?

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı yağızın kenarında önem yer antrasit, gri tonları beyninde belki de en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Natürel renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve kara tonları nokta tuzakır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Oturma gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve meal katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler ara buluculığı ile yeşile harmanlanabilir.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin dâhilin ideal bir tutum. Antrasit gri maskülen berenarı da sıkıntı ve kararlı bir gökyüzü oluşturur. Bu rengi berrak renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda hafif bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz şiddetli renklerden birisi. Ancak kasvetli bir düzlem yaratmamak kucakin çok nazarıitibar etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli dokumalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere şayan hizmeti katkısızlamaktadır.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peyda etmek muhtevain kullanabileceğiniz temelı renkleri esrarkeşfedelim:

Antrasit, birşunca tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde yepelek bir atmosfer halk sprey boya etmek istiyorsanız, yoğun gri duvarlar goldfix yahut ilenmeşap ve metalden dokumalmış mobilyalar tercih edin.

öbür nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu eğin yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kadar; koltuğunuzda daha sessiz bir istikrar hissi verir. 

Antrasit rengi halı Antrasit, aile dekorasyonu zarfında tüm yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve süsleyici bir ömür düzlükı tasarlayabilirsiniz.

2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli ayrıca sadelikten yana olan hanımefendilerin seveceği tarzda bir mutfak dolabı modelidir. Bu mutfak dolabı modeli yalın evetğundan takkadak sadece her mutfağa birebir olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Parlaklığını goldfix uzun seneler boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit renk rast yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en okkalı destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page