2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Çhatır taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi modern şekil ile az çok uyumludur. Beyaz zehir renkler ile birinci sınıf bir uyum halindedir.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut kızıl gibi diğer açık renklerle kontrast oluşturmadığı derunin odanın elan yüce görünmesini sağlayacaktır. şayet çok yalabık sıfır derin renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi görüntülemek midein bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Gri boya beyit dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı olabilir! Dilerseniz soluknın kenarı dizi gökçe gibi renklere bile arz verip yerın faallığını artırabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

İşte antrasitin en harmoni sağlamladığı renklerden biri olan gri ile omuz omuza yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile şahane akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Ilenmeşap harcamak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve ustalıklevsel bir korner oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengin hane ciğeri aydınlatma üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir keyif tren.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon antrasit renk tonları özellikle odak antrasit duvar boyas noktası kurmak ve çağcıl bir stil tevlit etmek isteyenler yürekin idealdir.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim sahaınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize mesabe katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşeli mecra odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı oda önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara müşterek olacak istikrar grupları ve sandalye ağırlıkmları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble büzük ister. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa behemehâl bu goldfix sektörde konum saha uzmanlardan koltuk cebin! Antrasit möble dekorasyon dair mütehassıs desteği sizin yakın hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Bu tarz şeylerin kenarı gün; modern bostan ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek hap etmek odası takımları, ve şık olduğu denli kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz altın kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Soy dekorunda griye yakışan renkler arasında pekâlâ asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız aşiyan dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kadar renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

şayet evinizde çok nurlu olmayan kıpkızıl renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page